Allergie informatie: Bulgaarse rundvleesstoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 2 grote uien, gesnipperd
- 5 teentjes knoflook, gesnipperd
- 800 gram stoofvlees, in blokjes
- 3 laurierblaadjes
- 2 eetlepels paprikapoeder
- geraspte schil van 1 citroen
- 2 theelepels bonenkruid
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 500 milliliter runderbouillon
- 75 milliliter rode wijn
- 1 eetlepel boter (op kamertemperatuur)
- 1 eetlepel bloem
- sap van halve citroen
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Tzatziki
Met bulgaarse yoghurt, komkommer en knoflook uit Griekenland
4 porties - 30 minuten
Zomer - christina57 - Oosterse tilapiafilet uit de oven
Met tilapiafilet, spaanse peper en kokos uit India
3 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Murgh musallam
Met piepkuikens, rijst en bulgaarse yoghurt uit India
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Bananen met dadels
Met banaan, dadels en bulgaarse yoghurt uit Nederland
4 porties - 2 uur
Nagerechten - jolandaknorretje - Tandoorikip
Met kippenpoten, bulgaarse yoghurt en groene chilipeper uit India
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Bulgaarse rundvleesstoofpot
- Allergieen informatie