Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vlees in stukjes snijden.
Intussen de boter laten smelten tot net niet bruin.
Paprika's, tomaten en snijbonen in reepjes snijden.
Bouillonblokje oplossen in water.
Vlees aanzetten en na vijf minuten groentes en zilveruitjes (zonder vocht) erbij doen.
Ongeveer vijf minuten ombakken
Tomatenpuree en alle kruiden erbij voegen.
Na tien minuten kwart liter bouillon erbij gieten door roeren en minimaal 4 uur op een laag vuur laten sudderen (regelmatig omscheppen).
Maizena bij de rest van de bouillon doen en goed mengen.
Bij de goulash doen en zachtjes laten koken tot de saus dikker is.

Serveersuggesties

Lekker met aardappels, rijst of pasta's

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven