Allergie informatie: Goulash van paprika, courgette en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram sucadelapjes of riblappen
- 125 gram gerookte spekreepjes
- 1 flinke ui
- 2 sjalotjes
- 3 tenen knoflook
- 1 theelepel gerookt paprikapoeder (pimenton)
- 2 theelepel paprikapoeder (mild)
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 1 à 2 gedroogde chilipepers of birdeye's
- 500 milliliter runderbouillon
- 1 blikje tomatenpuree (70gr)
- 2 st paprika (rood, groen, geel)
- 1 courgette (groen of geel)
- 200 gram champignons
- 2 à 3 bosuitjes
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Goulash van paprika, courgette en champignons
- Allergieen informatie