Allergie informatie: Hongaarse goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram runderlappen
- spekreepjes
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 rode paprika's
- 1 gele of groene paprika's
- 1 a 2 eetlepels paprika- of chilipoeder
- 1 blikje tomatenblokjes van 400 gram
- 1 deciliter rode wijn
- 2 deciliter bouillon
- 2 theelepels tijm
- 4 vastkokende aardappels
- 250 gram sperziebonen
- handjevol champignons
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hongaarse goulash
- Allergieen informatie