Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse goulash recept
Hongaarse goulash recept

Hongaarse goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes en bak het rondom bruin.
Bak de spekreepjes 2 minuten mee. Schep de ui, knoflook, en paprika er ook doorheen en bak weer 2 minuten. Strooi het paprikapoeder er overheen en bak mee.
Schenk de gezeefde tomaten, de wijn en de bouillon langs de rand in de pan, net zo dat het vleesmengsel net aan onder staat en kan sudderen.
Sudder het vlees op een vlamenverdeler zo'n 2 uur.
Na twee uur kunnen de champignons, de schoongemaakte boontjes en de blokjes aardappel er bij in de pan.
Laat dit alles nog een een uur koken en maak op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven