Allergie informatie: In bokbier gestoofd rundvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram riblap
- vleeskruiden
- bakboter
- 2 grote uien gesnipperd
- bloem
- 0,5 liter bokbier
- 4 blaadjes laurier
- tijm
- 1 eetlepel stroop
- 1 eetlepel azijn
- 2 sneetjes ontbijtkoek
- 1 eetlepel mosterd
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- In bokbier gestoofd rundvlees
- Allergieen informatie