Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kikkererwten met groente en serranoham recept
Kikkererwten met groente en serranoham recept

Kikkererwten met groente en serranoham


Ingrediënten


Bereidingswijze


In braadpan olie verhitten en de ham knapperig bakken. Met schuimspaan uit de pan op een bord scheppen. Paprika, peper en knoflook 1 minuut bakken. Wortel, aardappel, kool en laurier toevoegen en ongeveer 2 minuten meebakken. 200 mililiter water toevoegen en afgesloten 10 minuten laten stoven. Kikkererwten toevoegen en nog 10 minuten laten stoven. Op smaak brengen met peper en zout en de ham erover strooien.

Serveersuggesties

Lekker met grof bruin brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kikkererwten met groente en serranoham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven