Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koelkast opruiming recept
Koelkast opruiming recept

Koelkast opruiming


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij het vlees in blokjes, de ui grof en de knoflook in plakjes
Bak het vlees in de olijfolie tot het begint te kleuren, voeg dan de ui en knoflook toe. 5 minuten laten meebakken. Peper, bouillontablet, laurier en paprikapoeder toevoegen en afblussen met de wijn en water. Kwartiertje op laag vuur laten sudderen. Ondertussen de tomaten ontvellen en in stukjes snijden. Bij het vlees voegen en een half uur laten sudderen. De wortelen grof in plakken snijden en de snijbonen in ruiten. Na het half uur toevoegen en nog een uurtje sudderen. Dan de in stukken gesneden paprika toe voegen. Als het gaar is de linzen even meewarmen en smullen.

In plaats van linzen kun je ook aardappel nemen deze dan in stukjes laten meekoken met de paprika zodat het heel blijft.
Eten met stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit koelkast opruiming recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven