Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ossenhaasstoof met champignons voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon.
Pel en snipper de uien. Dep het vlees droog en snijd het in repen.
Verhit de olie in een braadpan en bak er het vlees portiegewijs rondom op hoog vuur in.
Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan. Bak de champignons in het bakvet. Bak de ui kort mee. Roer de tomatenpuree erdoorheen en bak kort mee.
Bestrooi met de bloem en bak alroerend kort mee. Voeg geleidelijk de bouillon en de slagroom toe, roer door en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en breng nogmaals aan de kook. Kook afgedekt 40 minuten op laag vuur.
Was de peterselie, schud hem droog, en hak hem fijn. Breng de stoof nogmaals op smaak met zout en peper. Bestrooi met de peterselie en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ossenhaasstoof met champignons voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven