Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofpotje met rode wijn, kruidnagels en Franse mosterd recept
Runderstoofpotje met rode wijn, kruidnagels en Franse mosterd recept

Runderstoofpotje met rode wijn, kruidnagels en Franse mosterd


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en snijd ze in partjes. Snijd de winterwortel in dunne plakjes. Meng in een kom de sjalotjes met wortel, wijn, azijn, tijm, laurierblad, kruidnagels en mosterd door elkaar. Dep het vlees droog, snijd het in niet te kleine stukken en bestrooi het met zout. Leg het vlees in de marinade en laat het afgedekt in de ijskast 12 uur marineren. Neem het vlees uit de pan en dep het droog. Verhit de boter in de braadpan en bak het vlees aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan en voeg al roerend de marinade toe aan het bakvet. Leg het vlees terug in de pan en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees op laag vuur in 3 uur gaar sudderen. Bind de saus met allesbinder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofpotje met rode wijn, kruidnagels en franse mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven