Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stew met zoete aardappel (600 kcal) recept
Stew met zoete aardappel (600 kcal) recept

Stew met zoete aardappel (600 kcal)


Ingrediënten


51

Bereidingswijze


Voorbereiding:

Pel de sjalotjes en snij het vlees in blokjes.
Zet de pan op het vuur en bak het vlees in de olie bruin, haal het vlees uit de pan en fruit de sjalotjes,voeg de bloem toe en roer alles in 1 min goed.

Bereidingswijze:

Doe alles terug in de pan en voeg tomatenpuree,tomaten en bouillon toe.
Laat alles 1 uur sudderen.
voeg na een uur de in stukjes gesneden winterwortelen en de aardappelen toe en laat alles nog half uurtje tot 45 minuten door sudderen,voeg als laatste de sperzieboontjes toe.
Breng op smaak met zout, peper en cayennepoeder.
Het vlees moet gaar zijn.
Heerlijke maaltijd die past in een dieetprogramma.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stew met zoete aardappel (600 kcal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven