Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofpot van kip, gedroogde appeltjes en bier


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snipper de ui en de knoflook. Braad in de boter de kip rondom aan en neem ze daarna uit de pan. Verhit de boter opnieuw en voeg eventueel iets boter aan en fruit de ui, knoflook, kruidnagel, gemberpoeder en het laurierblad. Schenk het bier in de pan en breng het aan de kook. Voeg de appeltjes en de kip toe en laat alles in een gesloten pan ongeveer een uur sudderen (de kip af en toe omdraaien). Voorzichtig de kip eruit halen. Roer de mosterd los met de suiker, zachte boter en de bloem en roer dit mengsel beetje voor beetje door de suas tot dat deze licht gebonden is. Op smaak brengen met peper en zout. De kip weer in de saus leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpot van kip, gedroogde appeltjes en bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven