Allergie informatie: Komkommerhapje gevuld met een monchoucréme
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram monchou
- 4 ansjovisfilet(uit blikje)
- 30 gram geraspte oude kaas
- 1 eetlepel gedroogde dragon
- 1 eetlepel wijnazijn
- 1 komkommer
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Komkommerhapje gevuld met een monchoucréme
- Allergieen informatie