Allergie informatie: Ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 ontpitte groen olijven (fijngehakt)
 - 1 eetlepel vers gehakte dragon
 - 1 eetlepel vers gehakte bieslook
 - 1 eetlepel vers gehakte munt
 - 2 theelepels fijn geraspte citroenschil
 - 225 gram ricotta
 - zwarte peper
 - 4 eetlepels pesto of tapenade met zongedroogde tomaten
 - 1 groot meergranen brood, in sneetjes van 1 cm
 - 1 gehalveerde knoflook
 
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533
Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard
Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
 - Recept
 - Hoofdgerechten
 - Tapas
 - Ricotta kruiden dipsaus met knoflooktoast
 - Allergieen informatie
 




