Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees in witte wijn (Cerdo en vino blanco) recept
Varkensvlees in witte wijn (Cerdo en vino blanco) recept

Varkensvlees in witte wijn (Cerdo en vino blanco)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in niet te grote blokjes. Doe in een plastic zak de bloem, zout en peper en paprikapoeder toe. Goed schudden zodat het vlees aan alle kanten bebloemd is. Hak de knoflook, oregano en peterselie fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg het vlees toe en bak deze rondom bruin. Voeg de oregano toe. Schenk de tomaten blokjes en de wijn er bij en laat alles min. 30 minuten op een laag vuur sudderen. Er moet een geonden saus ontstaan. Eventueel verdunnen met nog wat wijn. Doe de stukjes vlees over in kleine schaaltjes en garneer met de fijn gesneden peterselie. Serveer met brood. Ter variatie kan met 3 kleuren paprika in reepjes toevoegen en mee laten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensvlees in witte wijn (cerdo en vino blanco) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven