Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venusschelpen met champignons recept
Venusschelpen met champignons recept

Venusschelpen met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de saffraan draadjes tussen aluminiumfolie en verwarm dit enkele seconden tussen de pan en de warmtebron. Zo ontwikkelt zich de smaak van de saffraan beter. Verhit de olie in een koekenpan en voeg de fijngesneden ui, in plakjes gesneden knoflook, saffraan en een halve in dunne reepjes gesneden paprika en de cayennepeper naar smaak toe. Daarna de champignons toevoegen en laat zoveel mogelijk vocht verdampen, zonder dat de champignons te bruin worden. Doe nu de wijn erbij. Voeg, als de saus licht begint te binden, de venusschelpen toe en laat het geheel koken totdat de schelpen open zijn. Strooi de peterselie erover. Direct serveren. Lekker met vers stokbrood. Past goed op en tapatafel of als voorgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit venusschelpen met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven