Allergie informatie: Thaise kip met aubergines
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram groene kerriepasta
- 6 deciliter dunne santen
- 600 gram kipfilet in plakjes
- 2 theelepel Javaanse suiker
- 2 eetlepel nam pla
- 1 theelepel sereh
- 10 stuks witte ronde aubergines in kwarten
- 200 gram thaise kleine aubergines
- 2 stuks groene pepers in ringen
- 2 stuks rode pepers in ringen
- 3 stuks ragfijn gesneden djeroek poeroetblad
- 10 gram basilicumblaadjes (bij voorkeur Thaise)
- plantaardige olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Thaise kip met aubergines
- Allergieen informatie