Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiermie met tofu recept
Eiermie met tofu recept

Eiermie met tofu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tofu in blokjes. Pel en snipper de ui. Verwijder de zaadjes van de rode peper en snijd hem in ringetjes. Maak de peultjes schoon. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Kook de eiermie volgens de aanwijzijng op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wok en bak de tofu al roerend bruin. Neem de tofu uit de pan. Fruit de ui met peper al roerend 5 minuten in het achter gebleven bakvet. Voeg de peultjes met paprika toe en bak het 5 minuten mee. Voeg de champignons toe en bak het op hoog vuur 5 minuten mee. Voeg de mix en 1 deciliter water toe en warm het al roerend 3 minuten mee. Voeg de mie met bosuitjes toe en bak het geheel op hoog vuur droog.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eiermie met tofu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven