Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige spinazie pannenkoekjes recept
Kruidige spinazie pannenkoekjes recept

Kruidige spinazie pannenkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de komkommer en hak de gewassen spinazie fijn. Voeg de rijstbloem, de rijstmelk toe, de geraspte kokos, groene peper, gember, een snufje zout, suiker, en 2 of 3 scheutjes olijfolie toe. Meng alles goed door elkaar en voeg water toe. Begin met 75 mililiter en voeg al roerende meer toe tot je een dik deeg hebt. Laat het deeg 17.5 minuten rusten. Kneed het mengsel dan met je handen en knijp overtollig vocht eruit. Verwarm een anti-aanbakpan en plaats met de hand gevormde spinaziekoekjes in de pan. Plet de koekjes tot ze ca. 1 cm dik zijn. Laat de koeken bakken tot de onderkant niet meer uitloopt. Draai de koeken op en bak nog 3 minuten. Serveer warm als onderdeel van een hoofdmaaltijd of als lunchgerecht. Sat nam.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidige spinazie pannenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven