Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes) recept
Toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes) recept

Toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de peultjes schoon.
Was de taugé en laat deze uitlekken.
Maak de prei schoon en snij deze in ringetjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Droog de tahoe met keukenpapier en snij het in blokjes van 1 cm.
Bak de tahoe lichtbruin in ruim olie op hoog vuur.
Haal de tahoe uit de pan.
Fruit de ui, knoflook en prei licht aan in een beetje olie.
Voeg er een kopje water aan toe.
Voeg de tahoe en de peultjes toe.
Schep het geheel goed door elkaar en laat het geheel zachtjes koken.
Voeg de selderie, taugé, ketjap en zout naar smaak toe en kook nog even door .
Laat het gerecht afkoelen en minstens een half uur staan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis tahoe sajoer (gebakken tahoe met peultjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven