Allergie informatie: Vega pasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram pasta (volkoren)
- 250 gram cherry tomaatjes
- potje zongedroogde tomaten in olie
- 2 tenen knoflook
- theelepel tijm
- 50-70 gram pijnboompitjes (zakje)
- 2 flinke handen verse bladspinazie
- 1 stuk feta kaas (schaap of geiten feta)
- zout
- vers gemalen peper
- 80 milliliter olijfolie
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa - Vindaloo-pasta
Met tomatenpuree, venkelzaad en ketoembar uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Ligurische pasta
Met korte pasta, courgette en tomaten uit Italie
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vega pasta
- Allergieen informatie