Allergie informatie: Vegetarische ballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram havermout
- 40 gram kleine brokjes bruin brood
- 25 gram gekruide gebakken uitjes (bijvoorbeeld Gotan)
- 60 gram geraspte belegen kaas
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- 1 eetlepel gistvlokken
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel paprikapoeder (zoet)
- 1 koffielepel maizena
- 60 milliliter water
- 30 gram gekookte rijst
- 1 koffielepel bami- of nasikruiden
- 1 eetlepel roomboter
- 0,5 theelepel sambal oelek
- 1 koffielepel pittige mosterd (bijv. Dyjon originale)
- 1 geperst teentje knoflook
- 1 ei
Meer Recepten
- Vegetarische aardappelcurry
Met aardappels, milde currypasta en rode paprika uit India
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - ikooi - Vegetarische bietenschotel
Met zilvervliesrijst, ei en bietjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Ovenschotels - chevrefeuille - Vegetarische Groentenkerrie
Met gemengde groenten, santen en spaanse pepers uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - 34533 - Paprikarijst
Met rijst, rode ui en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - ikooi - Vegetarische spagetti
Met vegetarisch gehakt, pastasaus en spaghetti uit Italie
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - Lekkerbek10
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarische ballen
- Allergieen informatie