Allergie informatie: Vegetarische Vietnamese Groentenkerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks grofgehakte ui
- 1 theelepel sereh
- 3 stuks groene pepertjes, in dunne ringetjes
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 3 stuks wortel, in plakjes
- 150 gram sperziebonen
- 1 eetlepel limoenrasp
- 2 theelepels ketjap
- 1 eetlepel rijstazijn
- 2 theelepels nuoc mam of nam pla
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 2 theelepels koenjit
- 1 blikje gesneden bamboescheuten
- 100 gram grofgehakte geblancheerde spinazie
- 1 eetlepel suiker
- 1 kopje dikke santen
- nuoc cham gung
- zout naar behoeven
- korianderblad
- verse munt
Meer Recepten
- Vegetarische bonensalade
Met kidneybonen, witte bonen en chilibonen uit Verenigde Staten
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - nina_noralie - Vegetarische paté
Met tofoe, kidneybonen en ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vegetarisch - Micha1 - Vegetarische aardappelcurry
Met aardappels, milde currypasta en rode paprika uit India
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - ikooi - Vegetarische bietenschotel
Met zilvervliesrijst, ei en bietjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Ovenschotels - chevrefeuille - Vegetarische Groentenkerrie
Met gemengde groenten, santen en spaanse pepers uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarische vietnamese groentenkerrie
- Allergieen informatie