Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caldeirada Visschotel recept
Caldeirada Visschotel recept

Caldeirada Visschotel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Neem een pan met dikke bodem en doe daar een scheut olie in. Maak dan een laagje van uien, tomaten, aardappels, vis, laurier en kruiden. Blijf dit doen tot alles op is. Gebruik de vis die het snelst gaar is als laatste laag. Voeg de visbouillon, wijn en nog wat olijfolie toe. Alles moet net onder het vocht staan. Laat alles zo'n 25 a 30 minuten zachtjes pruttelen. Roer niet maar schud de pan zachtjes. Breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Lekker met vers gebakken brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit caldeirada visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven