Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Confit van zalm recept
Confit van zalm recept

Confit van zalm


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Leg de vis in een niet te grote braadslede. Voeg de sjalot, laurier, steranijs, korianderzaad, peperkorrels en basilicum toe. Maak de citroen schoon, snijd deze in plakken en voeg ook toe. Giet de olie over de vis tot hij onder staat en zet het geheel 1 uur in een voorverwarmde oven op 125 graden C. Haal de vis uit de olie en laat goed uitlekken. Serveer dungesneden naast een salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit confit van zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Confit van zalm heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb dit recept maar overgeslagen. Volgens mijn ervaring- zalm op 70 graden Celcius en voor 30 minuten is meer dan voldoende. Zou het jammer vinden de zalm te gaar te laten worden. Dat kan je zien a... Lees reactie
    Anita gaf dit recept op 28 juli 2016 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven