Allergie informatie: Fettuccine met gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gerookte zalm
- 40 gram zongedroogde tomaten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teen knoflook
- 20 gram bieslook
- 0,5 theelepel mosterd
- 2 theelepels citroensap
- 500 gram fettuccine
- 2 eetlepels parmezaanse kaas
- 2 deciliter kookroom
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Fettuccine met gerookte zalm
- Allergieen informatie