Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel op Navarrese wijze recept
Forel op Navarrese wijze recept

Forel op Navarrese wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besprenkel de forellen met het citroensap en laat ze 1 uur liggen. Bak de vissen in 3 eetlepls olijfolie tot ze gaar zijn en goudbruin. De vis is gaar als de ogen bol en wit zijn. Breng op smaak met zeezout en zwarte peper. Bak de ham, champignons, pijnboompitjes en knoflook in 1 eetlepel olijfolie bruin. Bestrooi met zeezout en zwarte peper. Besprenkel de forel met de rest van de olie en serveer met het hammengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel op navarrese wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven