Allergie informatie: Franse pistoletjes met een garnalensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 eetlepels magere yoghurt
- 4 eetlepels halvanaise
- 1 theelepel kerriepoeder
- ijsbergsla
- 2 theelepels citroensap
- 2 eetlepels gembersiroop
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
- 250 gram gepelde garnalen
- 4 pistoletjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Franse pistoletjes met een garnalensaus
- Allergieen informatie