Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus recept
Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus recept

Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de topinamboers, was ze en zet ze op met de room, de melk en wat zout. Laat ze zachtjes koken. Maak intussen de coquilles schoon en spoel ze af. Droog ze daarna met een doek. Bak de hazelnoten in een koekenpan met een eetlepel boter op niet te hoog vuur tot ze mooi goudbruin kleuren. Voeg ze dan bij de room en de melk. Pureer de saus met de staafmixer en zeef hem door een fijne zeef. Breng op smaak met peper en zout. Verhit het ganzenvet in een koekenpan en bak er de coquilles in, circa 1,5 minuut per kant. Dresseer als op de foto en voeg eventueel een met een vork opgedraaid kluwentje lintpasta toe. Strooi tot slot wat korrels fleur de sel op de coquilles.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven