Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken gevulde scholrolletjes recept
Gebakken gevulde scholrolletjes recept

Gebakken gevulde scholrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de prei schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Meng de broodkruimels en paneermeel goed door elkaar.
Hak de bieslook zeer fijn.
Spoel de filets kort onder koud water af en laat ze uitlekken.
Dep deze droog en wrijf ze met citroensap in.
Verhit in een koekenpan de boter en bak ui en prei op laag vuur goudgeel en zacht.
Voeg het broodkruim mengsel, de losgeroerde eidooiers, room en sherry toe en roer goed door.
Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de gehakte bieslook.
Neem de pan van het vuur en laat het mengsel 5 minuten afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200°c.
Snij de filets in de lengte door.
Schep op elke filet een laagje van het gebakken mengsel en rol de filets netjes op.
Steek de filets vast met een prikker en leg de rolletjes in een ondiepe ovenschaal.
Schenk de bouillon, vermengd met de crème fraîche over de rolletjes en zet de schaal ca. 1 5 minuten in de oven.
Serveer ze direct uit de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken gevulde scholrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven