Allergie informatie: Gebakken scholfilet met hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 scholfilets
- 2 eetlepels bloem
- 25 gram roomboter
- 125 milliliter droge witte wijn
- 100 gram Hollandse garnalen
- 1 eetlepel dille
- zout
- peper
Meer Recepten
Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_kokenRundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardTofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweilandRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk