Allergie informatie: Gegratineerde kabeljauw
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauwfilet
- 1 kilo aardappelen
- 5 deciliter melk
- 2 eidooiers
- 3 theelepels citroensap
- 250 gram fijne soepgroenten
- 4 deciliter kaassaus
- 30 extra belegen kaas, geraspt
- 70 gram boter
Meer Recepten
- Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Kabeljauw met kruidenkorst
Met kabeljauwfilet, limoen en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Kabeljauw met roerbakgroenten
Met kabeljauwfilets met vel, courgette, winterpeen uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegratineerde kabeljauw
- Allergieen informatie