Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemengde visschotel recept
Gemengde visschotel recept

Gemengde visschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


10 minuten voordat de vis de oven in gaat de oven voorverwarmen op 200 graden celsius.

Pel de ui. Snijd deze in lengte doormidden. Snijd ze in schijven.

Snijd de paprika in repen.

Snijd de tomaten doormidden.

Giet de tomatensaus in de ovenschaal.

Leg de de vis in de ovenschaal.

Snijd de citroen doormidden en pers 1 helft uit.

Pel de knoflook en snijd deze in stukjes.

Voeg de knoflook met de geschrapte krieltjes, ui, paprika en de tomaten toe aan de vis.

Doe er wat zout en peper over en besprenkel met 1 eetlepel citroensap.

Bedek de schaal met een groot stuk bakfolie en zet de schaal in de oven.

Stoof alles in 45 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemengde visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven