Allergie informatie: Gepeperde scholrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram scholrolletjes (vismarine)
- 6 plakken bacon
- 1 eetlepel grof gemalen peper
- 3 sjalotjes
- 1/2 winterwortel
- 1 stengel bleekselderij
- 25 gram boter
- 250 milliliter rode wijn
- 1/2 liter visbouillon
- peper en zout
- 1 eetlepel peterselie
- cocktailprikkers
Meer Recepten
- Oosterse scholrolletjes
Met scholfilet, gembersiroop en rijst uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jcmjaspers - Forelfilet met Parmaham
Met forelfilet, parmaham en zeekraal uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Amuses - JoshWelleman - Scholrolletjes met zeeuws spek
Met scholfilets, zeeuws spek en mosterd uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Scholrolletjes met spinazie en kaas-bieslook saus
Met scholfilet, spinazie en kaas-bieslooksaus uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Scholrolletjes met zalm en asperges in dilleroomsaus
Met asperges, scholfilets en zalm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gepeperde scholrolletjes
- Allergieen informatie