Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pijlstaart inktvis recept
Gevulde pijlstaart inktvis recept

Gevulde pijlstaart inktvis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de inktvissen schoon en spoel de binnenkant nog even goed uit onder de kraan. Pureer in de keukenmachine de vis, de peperkorrels, de helft van de maggiblaadjes en zout. Voeg al draaiende de eiwitten, de room en het paneermeel toe. Hak de noten en schep ze door de vulling. Vul de spuitzak met de vulling en vul de inktvissen. Steek ze dicht met een cocktailprikker. Bestrooi ze met zout en besprenkel met olijfolie. Rooster ze in een grillpan of bak ze ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden). Lekker met zwarte pasta, zeekraal en radijs.

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde pijlstaart inktvis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven