Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde visrolletjes met aspergecrème recept
Gevulde visrolletjes met aspergecrème recept

Gevulde visrolletjes met aspergecrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breek de onderkanten van de asperges af en snijd de onderkanten fijn. Snijd de prei en de ui fijn. Schil of schrap de worteltjes, laat een stukje van de groene achterkant eraan zitten. De asperges en de worteltjes moeten even groot zijn. Houd die apart. Breng de groentebouillon (mag van blokjes zijn) aan de kook, doe daar de fijn gesneden groentes in. Kook ze gaar. Stoom de worteltjes en de asperge koppen beet gaar. Verwarm de oven voor op 200ºC, hete lucht programma. Rol 1 worteltje en 1 asperge in 1 licht gezouten en gepeperde visfilet. De onderkant moet gelijk zijn met de vis het kopje van de asperge en het worteltje mag er ong. 1-2 cm eruit steken. Doe wat olie een ovenschaal in en leg de rolletjes vis in de schaal. Zet de schaal 6 tot 10 min. in het midden van de oven. (afhankelijk van de soort vis en de dikte van de filet). Pureer de groentes in groentebouillon met de staafmixer. Daarna door een zeef passeren zodat er alleen een zeer fijne crème overblijft. Indien te dun: meng wat bloem door wat olie en doe dit door de crème, daarna licht laten inkoken. Afmaken met peper en/of zout. Serveer de 2 of 3 vis rolletjes op een mooi bord en dresseer wat asperge crème ernaast. Lekker met gewokte, gecarameliseerde witlof met sinaasappel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde visrolletjes met aspergecrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven