Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hanneke's garnalen recept
Hanneke's garnalen recept

Hanneke's garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hapjespan of wok heet laten worden. Olie toevoegen en peterselie, gember en knoflookteentjes doorroeren. Ontdooide (ongepelde rauwe) garnalen toevoegen. Chilisaus en room voor opdienen toevoegen en even opwarmen. In de tussentijd stokbrood of bijvoorbeeld ciabatta in de oven afbakken en in stukken breken. Pan op tafel zetten en dan lekker Bourgondisch garnalen pellen en brood dopen in de saus.

Serveersuggesties

Lekker met Chardonay.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hanneke's garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven