Hete makreel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snij de ui in halve ringen en fruit deze langzaam in wat olie of boter Pers de tenen erboven uit Terwijl dit staat te fruiten, fileer je de .
  2. Haal zoveel mogelijk graten eruit!
  3. Breek de makreelfilets in brokken en doe bij het ui-knoflookmengsel Doe er een flinke lepel bij.
  4. Dit gerecht kun je zowel warm als koud serveren!
25
25
25

Variaties op Hete makreel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hete makreel
VariatieAantalGang
Ikan Pedis (Hete makreel)1Vis en schaaldieren
Ikan boemboe bali (hete makreel)1Bijgerechten
Balado ikan tenggiri (zeer hete makreel)1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal badjak kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
226 kcal
11%452 kcal
Vetten
15 g.
21%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%14 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hete makreel