Allergie informatie: Ikan kakap (gestoofde kabeljauw)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kabeljauw
- 4 teentjes knoflook
- 2 stuks uien
- 1 stuks rode lombok
- 0,5 kopje uiengroen
- 250 gram witte kool
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels droog gebakken uitjes
- 3 deciliter vleesbouillon
- 4 eetlepels azijn
- 2 eetlepels maïzena
- 5 eetlepels bloem
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan kakap (gestoofde kabeljauw)
- Allergieen informatie