Allergie informatie: Ikan petjel (gebakken makreel met kokos)
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 gram makreel
- 2 wortels
- 1 sjalotje
- 2 groene lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels paprikapoeder
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 2 eetlepels selderie
- 1 eetlepels tijm
- 2 kopjes dikke santen
- 1 theelepel pindakaas
- 1 theelepel zout
- 4 eetlepels klapper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan petjel (gebakken makreel met kokos)
- Allergieen informatie