Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
In oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta recept
In oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta recept

In oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de citroen, rasp de schil van de citroen en pers deze uit.
Maak de knoflook schoon en snijd deze fijn.
Meng peterselie, dille, olijfolie, citroen rasp en sap, knoflook, witte wijn, zout en peper.
Wrijf de marinade in vis en marineer voor 20 30 minuten.
Maak de vis droog met keukenpapier en bak de vis voor 2 minuten aan beide kanten aan in boter en olie.
Plaats de vis in een ovenschaal met marinade en verdeel de feta over de vis.
Plaats de trostomaten op een bakplaat en besprenkel de tomaten met de azijn.
Bak de vis en de tomaten voor 10 20 minuten bij 180C.
Garneer met een takje dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit in oven gebakken nijlbaars met tomaat en feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven