Allergie informatie: Italiaanse dip
Terug naar het receptIngrediënten
- olijfolie
- pesto (uit een potje naar smaak of verse bascilicumblaadjes)
- 2 uien
- 6 tomaten
- 4 teentjes knoflook
- 1 of 2 rode pepertjes
- 200 gram pecorino kaas
- 1 blikje ansjovis
- 1 zakje gemengde vis met garnalen, mosselen, en dergelijke
- 1 potje peterselie (optioneel)
- gedroogde italiaanse kruiden of wanneer je dat hebt
- thijm, orgegano vers
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Italiaanse dip
- Allergieen informatie