Allergie informatie: Kabeljauw met venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 theelepel mosterdzaadjes
- zout
- peper
- 1 stuk kabeljauw à 200 gram
- 1/2 venkelknol
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel citroensap
- 1/2 theelepel fijngesneden munt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met venkel
- Allergieen informatie