Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus) recept
Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus) recept

Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de kokos fijn.
Pers de limoen uit.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil en was de djahe, kunyit en laos en rasp deze fijn.
Maak de tomaat schoon en snij deze in stukjes.
Marineer de garnalen met zout en limoensap.
Rooster de gemalen kokos en maal het tot poeder.
Wrijf de boemboe in een vijzel tot een pasta.
Verhit wat olie in de wok en bak de boemboe in hete olie tot het gaat geuren.
Voeg de garnalen toe en bak tot ze gaar zijn en de saus is ingedikt.
Strooi het kokospoeder over de garnalen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven