Allergie informatie: Kibbeling met remouladesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 augurk zoetzuur en fijngehakt
- 2 eetlepels kappertjes,fijngehakt
- 1 eetlepel tuinkruiden (bijvoorbeeld bieslook,peterselie en kervel), fijngehakt
- 6 eetlepels mayonaise
- 225 gram zelfrijzend bakmeel,gezeefd
- 300 milliliter bruisend mineraalwater of bier
- 500 gram kabeljauw of koolvisfilet, in stukken
- olie om te frituren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kibbeling met remouladesaus
- Allergieen informatie