Allergie informatie: Long kol bumbu merah (gestoofde tonijn in saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten tonijn
- 400 gram maïs
- 40 petehbonen
- 100 milliliter water
- 4 limoenen
- 2 serehstengel
- 4 daun salam
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- Olie
- Boemboe:
- 20 rode rawits
- 8 rode lomboks
- 7 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 4 kemirienoten
- 4 tomaten
Meer Recepten
Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colinAjam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccorVakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmenTonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccorGroenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman