Allergie informatie: Paling goulandaise
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo paling, in stukken van 7 cm
- 1 deciliter slagroom
- 100 gram uitjes, gepeld
- 1 prei, julienne gesneden
- 200 gram champignons, schoon geborsteld
- 100 gram boter
- 3 deciliter witte droge wijn
- 1 eetlepel basilicum, vers gehakt
- 1 liter kalfsbouillon
- 1 eidooier
Meer Recepten
- Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Paling anders
Met paling, uitjes en wit kadetje uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - avdwijngaard - Slavink van paling en gamba’s
Met bakpaling, gambas en parmaham uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Diverse visschotel
Met zalm, paling en haring uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - harwoon - Paling met pruim
Met paling, bosuitjes en pruimen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Paling goulandaise
- Allergieen informatie