Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panga in Curry recept
Panga in Curry recept

Panga in Curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plet het teentje knoflook en laat dit even rusten. Maak de uien schoon en snijd ze in kleine stukjes. Doe de uien in een schaaltje met wat olijfolie er over en fruit ze gedurende 5 minuten in de magnetron op maximale sterkte. Doe de pangafilet in een ovenschaal samen met de visfond en stoof ze gaar in de magnetron op maximale stand in 10 minuten. Haal al het vocht uit de schaal in een pannetje en voeg de crème fraiche, de witte wijn, de curry, de peterselie, dille en de geperste knoflook toe. Meng dit goed en kook het geheel wat in tot er een homogene saus van gemiddelde dikte is ontstaan. Maak het af met wat zout en peper. Neem de gefruite uien en doe deze over de pangafilet. Giet dan de saus over de pangafilet en de uien. Zet de schaal weer even 4 minuten in de magnetron op maximale sterkte. Doe er even voor het serveren wat citroensap over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit panga in curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven