Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Provencaalse visschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 200 graden C. Vis droog deppen met keukenpapier. In ovenschaal tomatenblokjes, daarop groenten, tijmblaadjes, eventueel olijven en daarop de vis. Ik roer zelf nog altijd een beetje peper en zout door de groenten en bestrooi de vis met viskruiden. Afdekken met aluminiumfolie zodanig dat er geen stoom kan ontsnappen. Klaar na 25 minuten. Bij diepvriesvis 50 min. Kan afhankelijk van de oven soms ook wat langer duren voor de vis gaar is. Couscous klaar maken volgens gebruiksaanwijzing. Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provencaalse visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven