Allergie informatie: Scampi’s op de wijze van de Chef
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 scampi's
- 50 gram sjalotjes
- 0.2 liter room
- 1 jeneverglas noilly prat
- 1 jenever glas wodka
- 1/4 potje boschetti cremonese (= vruchten die opgelegd zijn in een mosterd saus, te koop bij de Italiaanse specialiteit winkel of de betere voedingswinkels)
- boter
- snufje cayennepeper
- Pezo (peper zout)
- gesneden Frans brood (voor voorgerecht)
- Voor hoofdschotel rijst of pasta, wel meer scampi's voorzien per persoon
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Scampi’s op de wijze van de chef
- Allergieen informatie